V podjetju ADESCO smo pričeli z oddajo apartmajev v najem v letu 2009. Trenutno smo lastniki 8 apartmajev. Kontinuirano smo torej povečevali številčni obseg apartmajev, medtem ko smo vzporedno večali tudi obseg in kakovost storitev, ki jih nudimo svojim gostom. Osnovni dejavnosti oddaje apartmajev smo v letu 2016 priključili tudi ponudbo dodatnih storitev, z možnostjo koriščenja številnih popustov. Pri nas je tako možno kupiti kopalne karte in prehrano (polpenzion za Hotel Termal in bone za kosilo na bazenskem kompleksu Terme 3000) po znižani ceni.

 

Skladno z večanjem obsega poslovanja želimo našo ponudbo seveda nadgraditi tudi z vidika celovitosti ponudbe. Da bi gostom ponudili čim več informacij in napotkov, smo se odločili za RAZLIČNE OBLIKE SODELOVANJA z lokalnimi akterji (podjetniki, turistični ponudniki, društva itn.).

 

PONUDNIKI PROSTOČASNIH AKTIVNOSTI
Ker želimo gostom ponuditi čim več informacij glede preživljanja prostega časa v Moravcih in okolici, vabimo podjetja, podjetnike posameznike, turistične kmetije, klube, društva itn., da nas kontaktirajo in predstavijo svoje storitve na naši spletni strani. Osnovna predstavitev v okviru rubrike »Kaj početi« je brezplačna. Tu imajo ponudniki možnost objave slike njihove dejavnosti, kratkega opisa in kontakta.

 

LOKALNI KULINARIČNI PONUDNIKI
V bodoče je naš namen predstaviti tudi lokalno kulinarično ponudbo. Vezano na omenjeno vabimo kulinarične ponudnike, predvsem restavracije, gostilne, turistične kmetije itn., da nas kontaktirajo, v kolikor se želijo predstaviti na naši spletni strani ali skleniti kakšno drugo sodelovanje (npr. promoviranje z letaki v naših apartmajih).

 

DEJAVNOST ALI STORITEV LOKALNEGA ZNAČAJA
Se ukvarjate s kakšno posebej zanimivo dejavnostjo oziroma imate »lokalno prepoznane« izdelke (npr. bučno olje, domačo moko itn.), ki bi jih želeli predstaviti (in seveda prodati) našim gostom? Kontaktirajte nas in posredovali vam bomo ponudbo za sodelovanje.

 

Torej, če se želite neposredno predstaviti številnim GOSTOM in večjemu številu OBISKOVALCEV NAŠE SPLETNE STRANI, nas pokličite na 051 349 227 ali pišite na info@adesco.si.

Veselimo se sodelovanja z novimi poslovnimi partnerji!

PODJETJE


ADESCO, d.o.o.
Koroška cesta 37 A
3320 Velenje
Slovenija


E-mail:
info@adesco.si
Splet: www.adesco.si

 


APARTMAJI


Apartmaji Moravske toplice
Kranjčeva 12
9226 Moravske Toplice
Slovenija

Aparthotel Vital
Delavska ulica 21
9226 Moravske Toplice
Slovenija

Mobitel: 040 697 775

E-mail: rezervacije@apartma-moravsketoplice.si
Splet: www.vital-resort.si