Rezervacija in nakup

APARTMA


ODRASLI
(15 let+)
OTROCI
(6-14,99 let)
OTROCI
(0-5,99 let)

VPIŠITE vaše podatke. Po potrebi spremenite naslov za dostavo in/ali vnesite podatke vašega podjetja. Nato izberite »Naprej«.

OSEBNI IN KONTAKNI PODATKI


V kolikor ste v predhodnih korakih izbrali dostavo po pošti (kopalne karte in/ali boni za dnevno kosilo), vam bo naročeno poslano na vaš naslov. Če želite spremeniti naslov za dostavo, izberite možnost »Spremeni naslov za dostavo« in vnesite potrebne podatke (ime in priimek ter naslov prejemnika pošte).

V kolikor želite prejeti račun za podjetje, izberite možnost »Želim račun za podjetje« in vnesite potrebne podatke (ime, naslov in davčno številko podjetja). Original račun vam bo v nekaj dneh po prejetem plačilu posredovan na naslov podjetja.

Izberite način plačila (PayPal/kreditna kartica ali bančno nakazilo) in potrdite plačilo. S tem boste izvedli takojšnje plačilo (PayPal/kreditna kartica) oziroma na vaš elektronski naslov prejeli podatke za bančno nakazilo. Več o načinih plačila v opisu spodaj.

NAČIN PLAČILA


POTRDI KODO
PayPal Logo

Plačilo preko sistema PayPal ali s kreditno kartico vam omogoča takojšnjo rezervacijo termina. Podatke o rezervaciji boste prejeli po elektronski pošti.

Z oddajo spletnega naročila se strinjam s Pogoji poslovanja.